_53

Gootsystemen

Al onze systemen zijn economische en flexibele goot systemen die het substraat ondersteunen. Economisch omdat het drainwater wordt opgevangen voor hergebruik en flexibel omdat de grootte van elk systeem aangepast kan worden aan de wensen van de klant. Voor groenten bieden wij diverse systemen aan die geïsoleerd zijn van de grond met een aparte drainwater afvoer om te voorkomen dat wortels in de draingoot gaan groeien. Voor bloemen zijn er ook vele mogelijkheden, zowel systemen op de grond als systemen van de grond, voor een optimale luchtcirculatie en groeisituatie. Voor zowel groenten, bloemen als aardbeien kunnen we een stalen gootsysteem of een EPS (polystyreen) gootsysteem op maat leveren. Dit zijn zeer solide systemen die het substraat ondersteunen en het drainwater opvangen. De stalen systemen zijn verstelbaar in hoogte en breedte. De goten kunnen op elke maat in de kas geproduceerd worden of in standaardlengten tot 12 meter.

JB Stalen Gootsysteem
JB Hydroponics heeft een nieuwe, innovatieve en unieke stalen goot ontworpen die zowel voor de groente-, bloemen- als aardbeienteelt geschikt is. Een fraai en duurzaam systeem, direct in de kas geproduceerd.

SSP
Een teeltgoot systeem moet alle mogelijke voordelen opleveren die Uw leven makkelijker maken, maar belangrijker nog, het leven van de plant. Daarom hebben wij ook speciale SSP platen (substraat ondersteuningsplaten) ontwikkeld.

JBH Container
De JBH Container is speciaal ontworpen voor het gebruik van losse substraten

JB Kunststof gootsysteem
U-vormige goten, economische en efficiente systemen, geleverd op gewenste lengte op rollen. Stoombaar(polypropyleen) of niet-stoombaar (polyethyleen).

EPS Systeem
Solide, duurzame en economische systemen, speciaal ontwikkeld voor elke klant en elk gewas.

JB APS Systeem
Aqua Plant System, meest gebruikt voor groenten.